Mojo monday #222

Nu var det länge sen jag var med i en utmaning. Skulle egentligen börjat med min egen liftutmaning men fastnade för skissen på Mojo Monday och denna vecka är det tävling också. Det är ju också lite inspirerande att vara med i tävlingar intalade jag mig snabbt ;) Jag använde delar från mitt senaste Cocoa Daisy-kit, såååå fint med massor av October Afternoon.

Jag vände lite på skissen och flyttade lite på grejorna.

Här kommer min tolkning.

IMG_5902

Tråkigt att fota i januari, dessutom är det jämngrått ute så det är inte mycket ljus som når in. Men jag blev rätt nöjd, tycker att kortet blev fint. De små flaggorna är så söta!

test

Jag har lekt lite med Photoshop, försökte få ordning på bloggen och hittade massa skoj grejor på vägen. Funderar lite på att flytta bloggen till ett ställe som är lite enklare att piffa men jag vet inte om jag orkar. Det får duga såhär ett tag :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “Mojo monday #222

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s