Scraplift #1

IMG_5908

Nu kom jag igång med min egen scrapliftutmaning. Jag har ju tänkt mig att lifta/Case-a ett kort i veckan, eller kanske varannan vecka. Denna första gång har jag varit inne på Thinking Inking där jag alltid hittar massor av inspiration och där hittade jag ett underbart tackkort. Det fick bli min första scraplift (eller kanske närmare ett case?), jag hade ju de fina October Afternoonpapprerna från Sidewalks liggande.

IMG_5911

Jag hade skar ut kanten med Silhouetten och tårtpappret hade jag liggande i en låda.

IMG_5912

Stämpeln köpte jag på Paper Makeup Stamps utförsäljning, de slutar med gummistämplar och hade bra rabatt så jag köpte på mig MASSOR av fina textstämplar.

Det var roligt att göra en scraplift/case, kortet är ljuvligt vackert och jag är nöjd med resultatet. Nu ska jag hoppa över till Thinking Inking och berätta att jag inspirerats. Ett tips är att det ofta finns bra Copic-tutorials i bloggen och tips på färgkombinationer.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Scraplift #1

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s