Bokm ärke åt mig själv

Jag gillar att göra bokmärken och tags, oftast hamnar de hos min moster eller mina boktokiga vänner. Själv läser jag på läsplatta numera, det är hemskt smidigt. Fast nu fick jag en väldigt fin bok i julklapp (tack till Therese och gangsterkatterna!) som jag ser fram emot att börja med, men jag har ju gett bort alla bokmärken! Då fick jag ett tillfälle att scrappa ihop ett eget bokmärke åt mig själv.

IMG_5915

Jag har kladdat på lite allt möjligt på detta kort, detaljerna hittar du som vanligt på CiLi-bloggen.

IMG_5918

Jag funderar på varför det alltid blir typ grönt när jag ska kladda ihop bakgrunder? Kanske för att de dynorna är närmast? Undrar om det skulle bli annorlunda om jag bytte plats på distresserna???

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Bokm ärke åt mig själv

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s