Mitt f örsta försök på kursen

IMG_5931

Ja, jag går ju en kurs i CAS-cardmaking. Jag fick en snilleblixt och tänkte kombinera de två första lektionerna och det gick ju sådär. Det är ett enlagerskort i vart fall och den lilla blingstenen som råkade vara exakt samma färg som hjärtat (som är det enda embossade på kortet, syns inte så bra på bild) räddade det lite. Men jag får träna lite mer på detta känner jag. Jag är lite rädd för tomma ytor. Fast kort nr 2 som dyker upp här imorgon blev jag riktigt nöjd med i vart fall så håll ut, det kommer mer. Plus en ny Tickled Pink Stamps-utmaning framåt eftermiddagen, hurra! Äntligen dags igen efter jullovet. Visst är du också med och tävlar???

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

4 thoughts on “Mitt f örsta försök på kursen

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s