CAS-kort

Jag är väldigt inspirerad eftersom jag går en onlinekurs i CAS-cardmaking och det går att göra så mycket roligt med så lite.

IMG_5922

Det här kortet är inspirerat av dagens (hmmm… gårdagens blir det ju eftersom inlägger är schemalagt) lektion. Jag blev rätt nöjd med detta, i motsats till det första då jag försökte slå ihop två lektioner till ett… Hmmm, kanske det heter CAS av en orsak???

IMG_5923

Här ser ni den fina kanten, en vanlig kantstans från MS som jag lagt lager på lager. Jag brukar göra så med bokstäver som jag skär med sillen ibland också för att de ska bli lite tjockare. Det är en väldigt rolig kurs med massor av bra knep, jag gillar!

Hoppa över till CiLi-bloggen om ni vill veta mer om kortet.

Nu har min smash-book kommit äntligen. Den var större än den såg ut på bild, men jääääättefin! Ska se om jag törs klistra in nåt i den också ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “CAS-kort

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s