Avkapad kant

IMG_5945

Det här kortet blev lite roligt, jag visste inte vad jag skulle ta för motiv så jag tog ett ark ur ett Smash-häfte och färglade lite slarvigt, klistrade upp på lite styvare cardstock och använde som motiv. Det är en rätt rolig bild och jag hittade en bra text att stämpla i munnen.

IMG_5948

Jag har skurit av ena kanten lite så att insidan syns och låtit flaggan gå över kanten. Inspirationen fick jag från kortkursen jag går, vad ska jag ta mig till när den slutar???

Eftersom jag är hemma och är sjuk så har jag hunnit knåpa ihop ännu ett kort under dagen. Jisses så effektiv jag varit ;) Fast rätt skönt att krypa ned i sängen ett tag nu faktiskt. *gäääääsp* Skönt att vara på banan igen med scrappandet, ett tag blev allt bara blaj och nu har jag massor av inspiration tack vare kursen och min egen lilla liftutmaning. Nu har jag liftat ett kort varje gång jag kört fast och suttit i scraprummet utan att veta vad jag ska göra. Har också kollat på Nathalie Kalbachs “Creative Jump Start Summit”, det är så roligt att höra vad alla gör för att kickstarta sin kreativitet. Mycket tips får man där om man som jag kör fast ibland.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Avkapad kant

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s