We can all twinkle

IMG_5952

Jisses, blir det 5e inlägget på två dagar nu? Ja, plötsligt händer det ;) Här är ännu ett kort med inspiration från kursen. Jag stämplade stjärnorna och embossade vitt och det funkar som resist så att färgen inte fastnar där sen.

IMG_5954

Ännu en text från Paper Makeup Stamps, jag har målat stjärnorna med glittrande Spica-pennor. Fantastiska pennor! Ett sött litet kort men jag kladdade rätt bra när jag gjorde det… Jag och vita papper borde inte få vara i samma rum, har skrapat bort massor med kludd från detta kort ;) För att matcha texten så glimmar färgen runt stjärnorna och även den svarta ramen. Bling bling. Nu när jag skriver det så tror jag att jag ska plutta dit nån blingsten också när jag orkar ta mig ned till scraprummet igen.

Ledsen att jag inläggsbombar men bloggar jag inte dem direkt så glömmer jag så det är bäst att passa på. :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “We can all twinkle

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s