Grow

Jag fick en idé igårkväll när jag sövde barnen. Jag kanske har sett detta kort nånstans för det var liksom helt färdig i huvudet när jag såg det, i motsats till de luddiga idéer som normalt frodas där ;) Jag har nog blivit lite påverkad av Clean and simple-kursen jag går för detta är väl CAS om något?

IMG_5956

Jag stansade ut löven med en cirkelstans och gjorde dem lövformade genom att stansa dem igen lite vid sidan. Sedan sydde jag fast dem och vek upp kanterna lite. Stammen ritade jag på frihand och så färgade jag några pärlor röda med Copics och använde som äpplen.  Tycker nog att kortet blev lite sött ändå.

Synd att helgen nästan är slut nu. Skulle kuna sitta hemma och spotta ut kort hela dagarna om jag fick. Konstigt är inspirationen bara dyker upp sådär!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

5 thoughts on “Grow

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s