Jag har blivit liftad :)

Jag startade en liten tråd på Svensk Scrapbooking där jag kollade om några andra ville vara med och lifta för att samla inspiration och det var några som ville testa. Gissa om jag blev glad när Sandra berättade att hon liftat mig!

Hon hade tittat på mitt bokmärke som jag gjorde till TPS Challenges för ett tag sen och så gjorde hon en egen jättefin version av det. Hennes hade en söt nyckelpiga (en hÄngel kanske?) och jag gillar nätet/väven som bakgrund. Jättesött blev det! Här kan du se dem båda bredvid varandra (jag frågade om lov innan jag snodde bildenWinking smile).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_5926

Ta nu och hoppa över till hennes blogg och berätta hur fint bokmärket är :) Inlägget med större bilder och en bild på baksidan med en jättefin text på hittar du här.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s