Min f örsta smash-sida

Jag har ju tänkt ge mig på att scrappa LOs när jag klurat ut hur katten man gör för att få det fint. Som ett steg i den riktningen har jag skaffat mig en fin Smash-book att kludda i så länge. Jag var lite skeptisk när de blev poppis men nu har jag lite förstått charmen med att smasha. Det ska vara enkelt och gå lite fort sådär. Det är inte såååå noga hur det blir utan handlar mer om att spara på minnen så man har dem kvar.

Jag har länge tänkt att jag borde göra ett minialbum eller nåt om hur sonen damp ned lite hastigt och lustigt 3 månader innan han skulle. Har lite dragit mig för det ändå, jag vill spara men inte göra själva jobbet. Det är lite jobbigt att se bilderna ibland och att sitta med dem så länge som det tar att göra ett album kändes inte så lockande. Jag gillar att titta på dem ibland men sen lägger jag gärna bort dem. Sonen själv ville inte riktigt titta på dem än heller så det har inte blivit helt enkelt. Men när jag satt och klurade på vad jag skulle lägga i min Smash-book så kom jag på att jag kunde ju ta bilderna från de första dagarna i vart fall. Plus lite annat som jag scannade in och skrev ut och klistrade in.

IMG_5981

Jag gillar fortfarande inte min handstil men det struntade jag i ;)

IMG_5982IMG_5983

Ja, det var fortfarande svårt med de stora ytorna att fylla men kändes mindre skrämmande än en stor 12×12” LO ;) Sen är jag ju galet dålig på att ta bilder och tappar bort alla små minnesgrejor så vi får väl se vad jag kan skrapa ihop att Smasha. Tanken är väl lite att man kan smasha direkt efter man gjort saker, hoppas jag kan komma mig för att göra det också! Boken är i vart fall kul (jag har den blå boken från K&Company;, den är fin) och mycket större än jag trodde. Väntar hem en mini smasbook också som jag fyndade i en webshop i USA som skulle stänga, klickade hem MASSOR av grejor för jättelite pengar. Det är dock mitt sista köp på ett tag, har gett mig själv köpstopp. Jag måste ju hinna med att använda allt också ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

8 thoughts on “Min f örsta smash-sida

  1. Verkligen superfint och framförallt PERSONLIGT! Kul med smashbooks tycker jag, jag har gjort en egen (men då får man vel kanske inte kalla det smash) där jag skriver ut skisser, fina kort jag hittar på bloggar, kortvikningar osv som jag sätter in där. Så det har blivit min inspirationsbok. Superkul att göra :)Ha det fint!!

    Like

  2. det blev ju superläckert!! ja har oxå vart skeptiskt mot smasching :) så det ska bli spännande o se vad du gör! sen tycker jag en ful handstil hör till själva charmen. Det e ju din privata stil som blir ett minne för lillgubben br han växer upp!!!

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s