Resist p å canvas

IMG_5994

Jag har gjort e resist med akrylfärg på sticky back canvas. Stämpeln är helt underbar från Tim Holtz och så har jag färgat in bakgrunden med distress stains och dynor och pluttat dit några pärlor.

IMG_5993

Lite sytt runt kanten ochs stickles såklart. En liten hälsning så var kortet klart.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

4 thoughts on “Resist p å canvas

  1. Tack för titten i min blogg! :) En vacker dag ska jag köpa en embossingfön, men nu tänker jag bara på att för dom pengarna kan jag köpa massa dekorationer för :P Fast å andra sidan skulle det göra bättre plats på mitt scrap-bord om jag bytte ut gamla bettan till brödrost mot en fön! Såg att du gjort en del amigurumis också förresten, så himla kul! Har gjort en del jag med och det är så beroendeframkallande! Ha en fin kväll nu och scrappa lugnt! :) Millancolin/Millan

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s