Scraplift #3

Jag har varit och snokat i min vän Teréses fina blogg. Terés är mästarinna på att göra fina tags (och minialbum och alter och kort och massa annat skoj) så jag letade till jag hittade en tag jag trodde att jag kunde göra till min egen. Det blev en söt tag och jag fick testköra min grungeboard lite, nyinskaffad med julklappspengarna.

IMG_5985

Jag använde platta blommor och en brad! Det händer typ aldrig här men plötsligt händer det ;)

IMG_5987

Kanten stansade jag med en MS-kantstans. Jag tycker att de stora tagsen är lite för långa så jag vill gärna korta av dem lite.

IMG_5988

Mitt grungeboardhjärta. Texten klippte jag ur ett jättefint Cosmo Cricketpapper och så lite bakers twine runt. Jag ääääääälskar bakers twine! Upptäckte just the Twinery och höll på att bli galen. Där höll köpfingret att klicka hem åtskilliga nystan innan jag hejdade mig. Har ju några rullar hemma men vill ha de söööööta pastellfärgerna också…

IMG_5989

Jag hade lite körsbärs(?)blommor som också fick hänga med. Tycker den blev rätt söt. Hoppas Terés också tycker det ;) Titta gärna in till henne och njut av allt fint hon gör så blir hon nog glad!

Jag gillar verkligen min liftutmaning. Varje gång jag blir sittande vid scrapbordet utan att riktigt veta vad jag ska påbörja och det tar liiiiite för lång tid så letar jag rätt på ett alster att lifta för att komma igång igen. Riktigt kul är det och så får jag titta i alla fina bloggar på ett annat sätt.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Scraplift #3

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s