En lift av min lift

Jag hade faktiskt inte tänkt på att någon kunde tänkas lifta mig när jag startade min scrapliftutmaning på Svensk Scrapbooking. Men nu har jag minsann blivit liftat igen. Eller rättare sagt min första scraplift har blivit liftad av duktiga Nina (NHL). Hon har gjort en toppenfin version av kortet och jag kan inte riktigt släppa tanken på viskleken. Jag liftade färgerna och stilen på kortet men hade ingen passande rund kakservett så jag tog en hjärtformat. Nina tog hjärtformen och gjorde till sin egen. Jättefint blev det i vart fall och jag äääääälskar cykelpapperet (jag har det själv men har bara klappat på det än). Sen tyckte jag det var så rackarns fiffigt hur hon fick tag på de fina blommorna. Nyfiken? Kika in hos henne och lämna ett spår efter dig så blir hon nog glad!

ninasliftIMG_5908

Ninas kort till vänster och mitt till höger.

Jag tillbringade hela gårdagen med att rensa i scraprummet, jag har gått igenom alla lådor och hyllor och fixat och sorterat. Gett lite grejor till ungarna och nu hoppas jag att grejorna slutar anfalla mig och lådorna går att stänga ett tag till. Klurade ut en smart grej till mina rullar med bakers twine. Ska fota och visa vid tillfälle, nu har det hunnit bli för mörkt redan och dottern har slocknat i soffan. Tror hon håller på att åka på vad det nu var som sonen hade förra veckan :( Jag vill inte gå ned för jag hör inte om hon vaknar eller kräks som sonen gjorde när febern steg. Jag får väl parkera min rumpa i soffan med datorn och leta inspiration istället, även om jag helst hade använt mitt ovanligt välordnade scraprum. Det är dock tillfälligt, jag ska beställa bänksivor som vi ska sätta upp runt tre väggar och då måste jag börja om med organisationen för min hurts är för hög för att gå in under skivorna. Meeeen, den dagen den sorgen. Jag har orsakat laviner nog många gånger för att bli leds så nåt var tvunget att göras. Det är bara konstigt när man städar i en hel dag och det inte syns knappt nån skillnad alls i rummet ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s