Babykort

IMG_6011

Jag har gjort ett babykort med min silhouette. Jag tycker att bodyn var såååå söt!IMG_6012

Jag har skrivit i bokstäverna med mina fina Spica-pennor så att det glittrar fint om dem.

IMG_6013

Jag hittade detta fina band när jag städade scraprummet häromdagen. Köpte det i somras när jag var uppe i Umeå och sen försvann det mystiskt. Inte så mystiskt visade det sig. Jag hade ställt en annan grej på det och sen nåt på den grejen…

Jaja, kortet finns även på CiLi-bloggen så hoppa gärna över dit en sväng också. Men akta er så att ni inte råkar se nån rapport från CHA där äckliga Cicci, Helena och Barbro befinner sig. Avundsjuk? Jag??? Närå, jag är hellre i svinkalla Borås och jobbar än att glassa på mässa i LA :P Och vem vill träffa Tim Holtz och kolla in sprillans nya ej ännu släppta grejor från October Afternoon och alla de andra? Inte jag. Det förstör ju heeeeela överraskningen när de väl kommer ut om hundra år eller så *surar*. Vad är väl en bal på slottet… ;) Undrar om man får ett scrappat vykort åtminstone???

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s