Receptbok

Jag var med i en receptswapp för rätt länge sen. Jag hann inte göra någon framsida innan korten skulle skickas in och jag hade ingen BIA då så jag skickade med ett par tomma bitar cardstock och fick boken bunden av den som höll i swappen. Sen har det aldrig blivit av att piffa till den men så fick jag ett ryck och gjorde det till sist. Bättre sent än aldrig?

IMG_5998

Jag fick fint blommigt papper av okänt märke i ett av mina Cocoa Daisy-kit. Det blev ju perfekt!

IMG_6000

Bokstäverna är från ett annat av kiten och stämpeln från OA, jag fyndade den begagnad och har bara väntat på att få använda den. Ganska länge… Tror jag köpde den tidigt förra våren, heh. En del saker bara måste man ha och sen när man har dem så vet man inte vad man ska göra med dem… Men jag ska nog komma på nåt!

Nåja, denna lilla bok har postats till lilla mamsen och förhoppningsvis kommit fram också. Jag tror hon har mer glädje av recepten än vad jag har.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s