Kortkitswap

Jag var med i en kortkitswap på Svensk Scrapbooking. Vi plockade ihop varsit kit med papper och prydnader och skickade till varandra. Jag fick ett kuvert fyllt med vintagegodsaker. Ja, det är ju lite tvärt emot min vanliga stil men jättekul var det. Jag har material över att göra ett eller två kort till så det kanske kommer mer. Men detta var vad jag gjorde med mitt kit.

IMG_6044

Jag tycker nog att det blev rätt fint, det är riktigt roligt att skapa med grejor man inte valt själv som omväxling. Allt material kommer från kitet, till och med en kortbas och kuvert fick jag med.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “Kortkitswap

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s