Inbjudningskort

Min dotter fyller snart fyra och har bestämt att hon ska ha kalas. Det blir vårt första barnkalas så allt är mycket spännande både för mig och henne. Som tur var (för nybörjarmamman), var det bara tre flickor hon ville skulle komma och jag har knåpat ihop inbjudningskort åt dem.

Vad gillar små flickor? Glada färger och blommor såklart! Därför blev det October Afternoons Sidewalks som jag använde mig av.

IMG_6038

Rätt söta tycker jag allt att de blev. Jag hoppas att tjejjerna håller med när de landar i brevlådorna.

IMG_6040

Jag fick godkänt av dottern och hoppas att kompisarna vill komma på kalas när de får fina inbjudningar. Själv fyller jag år tre dagar innan dottern så jag får vara med på ett hörn och fira hoppas jag! Annars ska jag och maken fira lite i helg redan, vi har barnvakt på lördag och ska hitta på nåt. Tyvärr så missade jag ju att det är första deltävlingen i Melodifestivalen men vi får väl spela in och kolla när vi kommer hem. Det kan jag ju inte missa faktiskt ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

4 thoughts on “Inbjudningskort

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s