En liten smashbook

Jag har stora planer på smash-fronten. Jag tror att smashing kan vara min väg till att börja göra LOs (värst vad jag tjatar om detta). Jag fick en smash mini folio i brevlådan och jag gillar den massor. Varför? Den är mindre än den stora boken så det är inte så mycket yta. Babysteg ;) jag tänkte använda den för inspiration. Först tänkte jag bara ha köksideer i den men jag tror inte jag fyller hela så jag tänkte bara fylla den med vackra saker huller om buller sådär.

Jag började att altra framsidan, jag invigde den fina grid-bakgrunden från Hero Arts/Studio Calico. Så användbar! Fina träbokstäver också från Studio Calico använde jag också.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “En liten smashbook

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s