Grattis Idun och John!

Jag har suttit och knåpat ihop födelsedagskort i förra veckan. Februari är en månad med många födelsedagar. Idag fyller min älskade busunge till dotter 4 år. Red heart Hon är världens gosigaste tjej men ofta mer vild än tam. Jag har gjort ett kort till henne med en stämpel som är på pricken lik henne.

IMG_6053

Det är en Craftin Kimmie-stämpel som egentligen håller i nålar och dockan är en voodoodocka. Men jag tog bort nålarna och vips var det en Idun istället! Kolla så likt!

Photo 2012-02-08 15 46 48

IMG_6056

Här syns det att hon glittrar lite, jag älskar mina Spicapennor!

Barnen har en liten kusin som är hela två timmar yngre än min dotter och han måste ju få ett kort i brevlådan. Förutom att det bara skiljer två timmar mellan dem är de dessutom kusligt lika varandra, de skulle kunna passera som tvillingar.

IMG_6047

Kortet fanns i CiLi-bloggen i torsdags men jag tänkte att han skulle hinna få det i sin brevlåda innan jag lade upp det i min egen blogg.

Hoppas att ni haft en bra helg och får en bra vecka. Jag hoppas att sjukdomarna som härjar här hemma när jag skriver detta (onsdag) har gett med sig så att vi alla kan få fira friska idag.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “Grattis Idun och John!

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s