Mina f ödelsedagspresenter

Jag är med i en födelsedagsswapp på SS. Jag fick urfina saker i mina paket. Nu bloggar jag från mobilen och bilderna hamnar där de hamnar. Jag fick en snurra att ha mina verktyg i. Jag har redan börjat fylla den så det är mina grejor i den ;) Sen fick jag TH sandpappersgrepp som jag velat ha länge nu. Jag vet att det kan verka mysko att önska sig sandpapper i födelsedagspresent men min stora klumpiga kloss som jag sågat till själv var inte alls bra. Jag fick även tjockisöljetter i varma metallfärger som jag varit på jakt efter länge nu. Och i lådorna på snurran låg bland annat blingstenar, halvpärlor och band. Glittriga blommor och brads fanns också men de kom inte med på bild. Två jättefina kort fick jag också.

TUSEN TACK TJEJER <3 Jag blev verkligen jätteglad! Stora kramar till er alla!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “Mina f ödelsedagspresenter

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s