Tag med overlay

Jagh har gjort en söt liten tag till CiLi-bloggen denna vecka. Jag har gått lös på den med alla möjliga produkter så kolla in där för detaljerna.

IMG_6059

Tagen var aningens svår att fota för den har en overlay och den sjocka krympplasten gör att allt ser lite dubbelt ut.

IMG_6061

Söta små fjärilar fick pryda den, och så vit tyll. Ja, det var veckans DT-alster. Nu laddar jag för kalas på lördag. Vilken tur att vi fick i uppgift i posterkursen att göra en kalas-poster! Den ska jag hänga på ytterdörren så att tjejerna hittar oss. Söta fiskedammspåsar ska de också få och så ska jag testa göra cakepops. Ni hör ju vilken bullmamma jag är ;) Här är kalaspostern jag gjorde i kväll, kursen är verkligen jätterolig!

partyposter

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s