Steampunk

Jag är ju lite lagd åt det färggladare hållet men idag har jag gjort ett kort i steampunkstil till CiLi-bloggen.

IMG_6093

Fina fina steampunkstämplar från Tim Holtz. På tal om Timpan så är jag såklart anmäld till hans kurs på Online Card Classes, det ska bli sååååå spännande att se vad han hittar på. Hoppas på att lära mig massor! Har lite kvar på posterkursen också, har halkat efter lite men jag kommer nog i kapp snart hoppas jag. Har inte gjort några mästerverk sen sist men hunnit lära mig rätt mycket som jag antingen inte kunde eller hade glömt. Gött. Photoshop är bra att kunna, rätt som det är så behöver man det.

Nu ska jag lyssna vidare på min mucho spännande ljudbok. Längtar så smått efter helgen nu redan. Visst känns det lite som vår i luften nu? Hoppas det håller i sig och man kan få tillfälle att lapa lite sol på bron eller nåt i helg!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

4 thoughts on “Steampunk

  1. Hej!Kortet är verkligen jätteläckert! Tack så jättemycket för dina fina ord i min blogg och för att du berättade för dina dt kompisar. Jag har fått så många fina kommentarer och är verkligen jätteglad för det. Har även skrivit ett svar till dig i min blogg om du skulle kika in Ha en fin helg, kram Lilla jag

    Like

  2. Hej Maya, så snyggt kort! Verkligen härlig känsla! Men åh vad spännande det låter med Online kursen!! Då hoppas jag få se mer spännande saker framöver! kram!

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s