Minialbum

Jag älskar att göra minialbum. Jag har inte riktigt tålamod att göra klart mer omfattande projekt så minisar är lagom för mig. Jag har gjort detta med min BIA och lite tags och små kuvert som låg i mina lådor. För mer detaljer så får ni kika i CiLi-bloggen.

IMG_6107IMG_6108

Jag har använt massor av mumsiga papper från October Afternoons Sidewalks-serie och en hel drös med TH-stämplar.

IMG_6109IMG_6110

Jag har kladdat med massor av olika färgprodukter och använt min Dymo litegrann också.

IMG_6111

Nämen hoppsan. Där är ju jag! ;)

IMG_6112

Alla i familjen har fått varsin tag, fast hundarna fick inga för så många sidor orkade jag inte göra. Det anmärkte barnen på när jag försökte påstå att det var ett album med vår familj. Det var ju inte hela familjen…

IMG_6113IMG_6115

Helt otroligt hur mycket man kan göra med ett papperskit egentligen. Dessa OA-papper tar aldrig slut. Gött!

IMG_6116

Klistermärken är också kul att använda.

IMG_6118

Stämpla och kladda med färg är så skoj. Många lager blir det ibland!

IMG_6119

Dessa sidor ät pyntade med skatter ur mina lådor, man tager vad man haver!

IMG_6120

Stämpla med distress stains går också bra. Den vita blir fin på mörka färger. Det mesta har ett lager mist på också så att det glimmar fint.

IMG_6121

Jag gillar verkligen det gula rutiga pappret!

IMG_6122

Favvougglorna som jag hittade i Karlstad på mässan, inte en aning om vad märket heter men de är ju så fina :) Sa jag att jag färglagt vissa saker med mist? Ugglorna och framsidan.

Så, det var mitt lilla minialbum. Jag tycker det blev galet gulligt. Funderar redan på fler album men problemet är att jag är så dålig på att komma ihåg att ta bilder… Ska se till att få min lilla miniskrivare som jag fick i födelsedagspresent att funka så kanske det blir fler bilder också :)

Nu ska jag gå och göra en sheriff-stjärna och ett trollspö ty di sma har maskerad på dagis imorgon. Ingen rast och ingen ro ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

9 thoughts on “Minialbum

  1. Är här och smyger omkring litegrann och beundrar allt fint du gör. Härligt färgglatt album! Och HUR kunde du låta bli att göra sidor om hundarna?!?! *S*Kram!

    Like

  2. Gud så läckert!!! Jag älskar också minialbum, de är så roliga att göra sen är dom också kul att ge bort i present. Kombinationerna är oändliga! :) Ha en fin lördag! / Millan

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s