Boksmash!

IMG_6129

Har gjort en smashsida om böcker jag gillar just nu. Jag hade ett färdigfärglagt motiv liggande som jag klistrade fast, annars var det ett fint upplag i min lilla smashbok.

Har massor obloggat just nu, en del väntar på att mottagaren ska få det först och annat har inte blivit av att fota förän nu. Det kan nog dyka upp en del framöver så titta gärna in igen. Jag har spännande nyheter också som jag gärna vill dela med mig av men det får bli senare ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Boksmash!

  1. Hej! Vad kul att du hittat hit :) bibliotekskortet är tryckt i boken, jag har bara stämplat ordspråket och fjädern på den. Detr roligt med smashböckerna tycker jag, att man kan få idéer om vad man ska sätta i dem. Gillar man inte sidan kan man ju lägga fint mönsterpapper över. Ha en härlig påsk!Kram,Maya

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s