Jag har lekt med f ärgprodukter

IMG_6131

Jag hade tråkigt så jag kletade lite med mist och stämplar och fina papper från MME :) Jag gillar hexagonerna och vimpeln. Hjärtat på vimpeln är mitten av en äppelstämpel från Cocoa Daisy. Den blev söt utan äpplet också.

Jag såg att mina tags börjar ta slut. Paniiiiik. Måste beställa hem nya! Jag akn ju ta ut egna med TH Tag and Bookplates-die men jag gillar ju manilaytan. Det blir nog ett storpack. Ska testa ta ut tags ur Gina K-papper. Det är riktigt tjockt och fint, det kan nog bli bra det med. Men jag ska ju gå Tim Holtz-kurs på nätet nästa vecka och då behöver jag garanterat riktiga tags! Dagens i-landsproblem? ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Jag har lekt med f ärgprodukter

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s