Gr ått och grönt och en glad nyhet

En kombination som jag i vart fall inte använder så ofta. Är inte övertygad men jag använde lite sånt som låg framme. Jag ääääälskar dock pennspetsstämpeln från TH.
IMG_6134
Ett kort som tog säkert 20 minuter att slänga ihop och då är jag nog lite generös med tiden ;) Ibland går det snabbt!

Och nu kommer min roliga nyhet också. Lite nyfiken var du kanske eller??? Jag ska börja som inspiratös på SWE Scrapbook!!! Gissa om jag är glad över att ha blivit tillfrågad :) Om du missat SWE Scrapbook så är det en sida full med inspiration, utmaningar, skisser och riktigt riktigt duktiga tjejer som inspirerar. Ja och så jag då ;) Skämt å sido, jag tror att jag kommer att trivas jättebra där. Så roligt att få vara med och inspirera, precis den vitamininjektion jag behövde känner jag. Så vi ses väl där framöver? Jag har presenterat mig på bloggen redan så är du nyfiken på att få veta lite mer om mig så kan du kila över och läsa här.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Gr ått och grönt och en glad nyhet

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s