P å uppdrag av Sol

Sol bad mig göra ett kort i brunt och turkos med maskningsteknik. Jag började med en version som jag efter typ 20 minuters maska de lyckades förstöra genom att tappa sista stämpeln på den och kleta ned hela motivet med svart färg. Men skam den som ger sig. Jag började om och bytte plan till något helt annat och det blev såhär.
Är det bara jag som har problem med att placera texter i sidled??? Vet aldrig åt vilket håll jag ska vända dem.

Det var i vart fall skoj att få uppdrag att utföra så tack för det tjejer! Jag fick även ett till tips om några olika utmaningar som jag bara snabbtittade på. Men det är ju en dag imorgon också :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s