Kortskissen 5 år

Jag fick ett tips om att kortskissen firar 5 år med en hel bunt utmaningar. Jag hittade en fin skiss på Monnahs sida som jag tolkade. Jag gjorde den i liggande format istället för stående men annars följde jag den rätt noga. Man skulle även använda 3D-kuddar och bladslingorna och texten är fastsatta med sådana.

bild

Färgerna blir lite mysko när jag tar bilder med iPhonen, måste verkligen komma mig för att tömma kameran. Den knappen som ser blå ut är mer petrolfärgad men vad gör väl det…

Nu ska jag röja lite här hemma istället för att hitta en till utmaning som jag egentligen vill göra.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Kortskissen 5 år

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s