Tim Holtz Creative Chemistry

Nu har min senaste onlinekurs dragit igång. Mycket efterlängtad av många kan jag tro. Det är självaste Tim Holtz som håller i kursen Creative Chemistry och för en tekniknörd som mig så är det såklart ett måste att gå den. Idag fick vi testa olika tekniker med distressdynorna. Det var gamla bekantingar för mig men som alltid sä får man något extra med sig, ett litet tips eller trick för att det ska bli ännu bättre. Jag ska samla mina tags till ett teknikalbum att bläddra i när inspirationen tryter.

th2bild

Mina första tre tags. Nu ska jag ta och sätta fart med ett alster till CiLi-bloggen på torsdag. Vi får se vad det blir men jag har en idé, om nu tekniken vill samarbeta för en gångs skull ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “Tim Holtz Creative Chemistry

  1. Läckert! Som vanligt har jag bara hunnit läsa och titta – inget skapande alls (fast jag har å andra sidan jobbat 8-21). Får bli massor till helgen när jag ska isolera mig :-)

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s