Idun 4 år

Hör och häpna, jag har faktiskt scrappat en LO. Jag skrev ut en bild på Sticky Back Canvas för att se hur det blev och sen var jag ju tvungen att sätta den någonstans också.

IMG_6151

Egentligen älskar jag framsidan på detta papper från Jillibean Soup, men jag offrade det för den rosa färgen passade så bra med bilden. På baksidan av tagen har jag klottrat lite journaling också.

IMG_6152

Lite smått och gott som jag hittade i dekoförrådet. Det börjar sina lite smått så snart får jag väl börja om med något månadskit. Jag kan nämligen inte för mitt liv komma mig för att handla egna dekos. Jag blir galet snål och så handlar jag nåt verktyg eller nån färgprodukt istället. Se sitter jag och undrar varför jag aldrig har några dekos hemma…

Sticky Back Canvasen hittar du såklart på CiLi in Papers. Har du möjlighet att åka förbi på Hisingen i gbg så titta in där. Nu har butiken blivit typ dubbelt så stor och rymmer ännu mer godsaker. Jag har inte hunnit titta in själv än men är så nyfiken på hur det ser ut där nu. Ska du på Göteborgsmässan nästa helg så jobbar jag där på lördagen så kom gärna och säg hej så blir jag glad :) Jag lovar att inte bitas ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Idun 4 år

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s