Fler tags, dag 3

Idag har jag spurtat järnet för att hinna ikapp i min TH-kurs. Jag är nämligen borta på roligheter hela helgen så ingen scraptid för mig.

Dag 3 var det tekniker med Archival-ink och Alko-ink som stod på schemat. Jag äger vare sig Archival eller Alkoinks så det blev bara två tags. Jag fick tipset att byta ut Archivaldynan mot fluid chalk så jag testade det. Jag blev inte helt nöjd med resultatet men det kanske var mer ett fall av kack bakom spakarna ;)

Photo 2012-03-23 17 31 29

Det syns inte alls på bilden att ena metoden är gjord på Glossy paper. Bilderna blev lite konstiga. Det var lite svårt att ta mobilbilder när jag råkade skära av en bit av nageln och gjorde ett rejält hack i höger pekfinger med min nya MS-cirkelskärare. Livsfarlig pryl. Men vi är vänner igen och allt är förlåtet, kolla vilken fin cirkel jag gjort ;) Jag har även fått lite mer förvaring och organiserat på mitt scrapbord. Nu har allt sin plats ett tag till och jag har till och med plats med lite Archivaldynor och Hero Hues som står på önskelistan nu. Så här fint blev det.

piffat

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s