Inflyttningspresentsalbum

Jag fick hitta på ett nytt ord för jag är lika dålig som kvällstidningarna på rubriksättning. Eller kanske albumchock skulle passa bättre? Nä, nu är jag allt lite trött… Jag gjorde ett album till en vän som nyss flyttat in i ny lägenhet. Jag hade ett blankt blackboardalbum från Cosmo Cricket liggande, ett av dem som kom i mitt jättepaket som jag beställde från deras lagerutförsäljning. Det passade ju perfekt att göra ett inflyttningspresentsalbum av. Jag fyllde det med citat och små verser om hem, OA-papper och smått och gott som jag hade liggande.

IMG_6140IMG_6141IMG_6142IMG_6143IMG_6144IMG_6145

Jag hade mycket trevligt när jag överlämnade albumet med en flaska vin och mitt eminenta sällskap förra helgen.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s