F önsterkort

Här kommer mitt sista alster som DT för CiLi in Papers. Jag har bestämt mig för att sluta efter lite mer än ett år och ser fram emot att få se nya förmågor inspirera i bloggen. Jag har haft väldigt roligt och trivts jättebra men ibland måste man gå vidare och testa vingarna lite. Som tur är så går jag ju inte uppdragslös då jag nu börjar på SWE Scrapbook och ser fram emot att få inspirera där istället. Jag är också kvar på Tickled Pink Stamps sposorteam så jag går inte sysslolös om nån nu trodde det ;) Dessutom hittar ni mig i CiLi in Papers monter på Göteborgsmässan på lördag. Kom och säg hej vettja!

IMG_6162

Här är i vart fall mitt kort. Jag har lekt med min nya cirkelskärare som efter ett mindre missöde där jag blev av med lite nagel och en hel del blod nu är min bästa vän. Gissa om ni kommer att se cirklar på mina alster framöver (förhoppningsvis inget blod dock).

Insåg nyss att jag hade ett par obloggade alster liggande i datorn så jag ska blogga vidare. Tjingeling!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s