Dag 10 – sista dagen och sista tagen

Sista dagen fick jag äntligen korka upp sticklesen. Jag har “några” flaskor i en hattask under skrivbordet. Jag tycker mycket om dem men glömmer ofta att jag har dem. Kanske skulle hitta på nån annanstans att ha dem?

Photo 2012-03-30 17 39 46

Precis som med PP så är Stickles väldigt svårfotat. Kolla översta fjärilen, där ser man hur det glittrar av rock candy.

Photo 2012-03-30 17 41 14

Alla mina tags, fint samlade med instruktioner på baksidan. Rolig kurs med många roliga tekniker för tekniknörden. Ovanligt att jag var så i fas, men tagsen gick hyfsat fort att svänga ihop och jag gjorde många i taget. Jag är så galet mycket i fas med scrappandet just nu att jag undrar vad som hänt. Jag brukar alltid sitta och panikscrappa till saker i sista minuten men jag ligger en bra bit före med mina uppdrag nu. Har bestämt att ta i tu med stora byta-rum-projekten här hemma. Mycket målande, flyttande och städande framöver. Hoppas jag orkar, jag tenderar att ledsna rätt fort ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

7 thoughts on “Dag 10 – sista dagen och sista tagen

  1. Åh va många fina tags du har gjort! Har tittat och läst inläggen innan detta oxå. Och va smart att spara "arbetsproverna" för kommande projekt!Hittat många fina alster i din blogg, koma via CiLi in Papers, så hit kommer jag fler gånger! :)Önskar dig en trevlig påsk och hoppas du får tid till lite pyssel oxå!Maria

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s