Cybercrop p å Scraplagret, utmaning 2

IMG_6192

Nu i påsk är det flera cybercropar på g. Massor av roliga utmaningar med fina priser. Jag gjorde ett kort till Scraplagrets CC, utmaning 2 som var en skiss. Jag använde lite chipboards från Cosmo Cricket som låg i en låda, de är så fina!

Nu är det bara att hålla tummarna. Ska pyssla vidare under påsken och hoppas få ihop en hel del alster. Men nu är det sovdags för imorgon är det jobbdag igen. Sen lite ledigt, känns jätteskönt att få gå hemma och skrota lite.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “Cybercrop p å Scraplagret, utmaning 2

  1. Åh vad snyggt!!!!Älskar Cosmo Cricket och du har verkligen fått till ett toksnyggt kort! Gillar temat med kaligrafispetsarna, bläcket och skrivstilen!Tack för att du är med och tävlar hos Scraplagret!

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s