Bingoutmaningen

IMG_6213

Här kommer ett till kort till Scraplagrets påskcrop. Det var en bingoutmaning och jag valde raden med doilie, knappar, motivstämpel och bling. Jag passade på att inviga en stämmpel som låg omonterad i lådan och väntade på att bli använd. Provade mina Distress Markers som jag köpte på mässan och de är riktigt trevliga att använda. Har bara två för att prova. Tror dock att mitt papper är lite dåligt, kommer inte riktigt överens med det. Ska prova lite andra som jag har hemma. Kan meddela att TH stämpelpapper INTE funkar med Copics. Fy så dåligt det blev… Allt lade sig ovanpå pappret och blev randigt av överflödig färg. Jag testade först, sen bytte jag till akvarellpapper och distresser.

Nu får jag nog ta en paus innan jag fortsätter. Dags att laga lite mat tror jag.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Bingoutmaningen

  1. Åh vad fint!!Gillar färgerna jättemkt och stämpeln var ju kanonsöt!!Coolt med den lilla flaggan oxå!TAck för ditt tävlingsbidrag hos Scraplagret!

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s