En liten resv äska till Scraplagrets påskcrop

Utmaning 3 på påskcropen var att göra en liten resväska efter en mall som duktiga Stephi gjort. Det skulle också finnas något stämplat eller utklippt ur mönsterpapper inuti väskan. Detta var en riktigt rolig utmaning! Jag gjorde en blommig väska med October Afternoon-papper. Visar lite bildar ut olika vinklar.

IMG_6198

Framsiden. Jag stansade ut en fjäril i grungeboard och fäste ett fint Tim Holtz-lås på. Jag vann lås och nycklar i en utmaning på träffen i Karlstad förra året och har sparat på dem för de är nästan för fina för att användas. Men här passade det ju fint! Det är magneter bakom låset och inne i väskan så att det snäpper på plats och hålls där. Tagen gjorde jag med TH Tag and bookplates i grungeboard som jag embossade med metallembossingpulver.

IMG_6199

Baksidan, låsanordningen är fäst med en skruvbrad. Alla “läderdetaljer” är gjorda i grungeboard.

IMG_6200

Små fötter av mässingbrads var den tvungen att få såklart. Hela väskan är också täckt med Glue and Seal så att den är lite tåligare och stabilare.

IMG_6201

Insidan fick både stämplade och urklippta motiv för att vara på den säkra sidan ;) Visst passar TH-stämpeln bra med texten på tagen? Tyckte det blev fint ihop. Blommorna från OA-pappret är så fina att klippa ut.

Hoppas du gillade min väska. Nu ska jag hitta fler utmaingar att ha skoj med. Här faller det snö idag, en bra dag att sitta vid scrapbordet med anra ord. Glad påsk!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “En liten resv äska till Scraplagrets påskcrop

  1. Wow!! Åå så fin den är! Vad roligt att Du ville prova dig på att göra en väska!. Snyggt med låset och fötterna under, mysiga detaljer på en så snygg väska. Tack för att Du är med och tävlar. Lycka till!

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s