En altrad bokstav

Till utmaning 7 i Scraplagrets CC har jag gjort en bokstav. Jag byggde en låda och skar ut ett M och fäste på en stadig pappskiva. Sedan målade jag insidan svart och klädde utsidan med bokblad från en trasig bok. En stämpel och lite twine fick bli enda prydnaden för jag gillade kontrasten med svart och vitt så mycket att jag inte ville förstöra det med massa pynt.

Jag får väl ta och leta fram skrivbordet så att jag kan fortsätta med utmaningarna. Har en till som jag tänkt göra till Scraplagret och sen ska jag ge mig på SS Påskparad tror jag. Härligt med påskledigt!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “En altrad bokstav

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s