Vitt och gr önt

IMG_6228

Ett kort i vitt och grönt till min sista utmaning för Scraplagrets CC. Man skulle inspireras av loggan som går i grönt och vitt. Sen höll jag på att missa att man skulle ha något utklippt ur mönsterpapper på kortet. Jag klippte ut en liten fjäril från ett OA-papper.

Nu är det bara en LO-utmaning kvar och jag är ju inte så bra på LOs så den får nog vara för min del. Nu ska jag fixa lite påskmiddag åt familjen så jag sliter mig från scrappandet ett tag.

EDIT: Jag hade ju missat att alla färgerna i loggan skulle finnas på kortet så nu fick fjärilen sitta på en röd blomma och så hoppas jag att allt är som det ska. Virrpanna är vad jag är ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Vitt och gr önt

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s