Hip to be square

IMG_6232

OK, det fins risk för att min lillebror blir lite putt på mig nu, men jag hittade detta roliga foto på honom från i somras när jag var där på besök. Jag hade ju tänkt ge mig efter att ha gjort alla kort till Scraplagrets CC men så tänkte jag att jag kanske kunde göra de sista två också. Detta är till utmaning 1, hip to be square. Man skulle göra en LO med övervägande kvadratiska former. Det funkar rätt bra för mig som är lite väl förtjust i symmetri ibland. Jag har skurit till kvadrater och gjort en bakgrund och så har jag sytt sömmar i ett rutmönster. jag klippte även till de små bokstäverna så att de blev kvadratiska.

Nu sätter jag mig och väntar på brevbomben som nog kommer när han sett denna LO ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Hip to be square

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s