Teknikutmaning LO

IMG_6236

Sista utmaningen på CCn är en teknikutmaning. Man skulle använda minst 5 lager, jag använde 7 st om man inte räknar fotot och bakgrundspappret. Sedan skulle man även använda mist så jag har mistat bakom rubriken, de rosa bokstäverna är målade med mist och den rosa flaggan är färgad med mist.

IMG_6237

Här syns misten lite bättre. Två LOs på en dag, inte illa va? Nu har jag gjort alla åtta utmaningarna som jag kan vara med i. De två sista var kit-utmaningar så de kan jag tyvärr inte göra. Ska se om jag hittar något roligt att vara med på SS Påskparad. Eller så får jag väl vara lite social med familjen. Viggo kom ned med en nalle som skulle hålla mig sällskap igår, han sa att det är inte så roligt för mig att vara själv hela tiden ;) Fast jag tycker det är rätt skönt. Och ungarna kommer ned och pysslar lite då och då, myspys!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Teknikutmaning LO

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s