P åskparadens kortskiss

Jag hann med ett tävlingsbidrag till, detta till skissen på Påskparaden som SS håller i nu fram till den 15e.

IMG_6251liten

Jag hittade en spillbit av ett favoritpapper från OA och ett litet kuvert. Jag gjorde en tag av en tillklippt doilie att sätta i. Blingstenen på flaggan matchar det andra rosa på kortet men det syntes inte riktigt. Jag tycker att kortet blev riktigt sött. Jag använde nästan upp det sista av den urgulliga twinen i rött, rosa och vitt. Snyft! Minns inte ens var jag fick tag i den längre. På den positiva sidan har jag snart en pytteliten söt trådrulle i trä att använda till något. Men vad?

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “P åskparadens kortskiss

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s