The best friend

IMG_6183

Jag fick med mig ett underbart stämpelset från mässan i gbg. Anledningen att jag ville ha det var en stämpel i form av en planka, här har jag gjort en bakgrund med den. De andra stämplarna på kortet var också i samma set. Jag har mest provstämplat lite men satte ihop det till ett kort ändå. Vist är väl bakgrunden fin? Jag använder sällan lila men det passade med färgen jag råkade stämpla bakgrunden med så då fick det bli så.

Jag har fått jätteroliga nyheter, vill verkligen berätta nu på studs men väntar lite tills jag fått lov att berätta. Går om kring och är oförskämt nöjd och glad just nu. Så fort jag får så ska jag avslöja min hemlighet, lovar! :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s