Hobbyworld

Jag är så jätteglad att få berätta att jag är en del i Hobbyworlds nya DT!

Hobbyworld är ett företag som finns i Gnesta/Södertälje. Företaget distribuerar material inom scrapbooking, kortmakeri samt Silhouette till butiker runtomkring i norden.

Nu sitter jag och bloggar från ipaden så jag har inte möjlighet att länka till mina fantastiskt begåvade DT-kollegor men jag ska lägga upp en bloggroll på sidan sen så att ni kan klicka er vidare dit och kolla på allt fint de gör. Helt fantastiskt roligt känns det att få vara en del i ett sånt team.

I Hobbyworlds blog hittar ni en presentation av mig och de andra tjejerna. Så hoppa dit och kolla om ni vill veta lite mer om mig eller dem. Nu väntar jag otåligt på att få börja skapa.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Hobbyworld

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s