Bloggtorkan är över för denna gång

Jag har visst varit lite dålig på att uppdatera här. Lite beror det på att jag testar en ny grej. Det kallas planering. Jag har hört att det är da shit! Så nu har jag suttit och jobbat ikapp lite som kommer att dyka upp framöver. Hav förtröstan, jag har varit mycket flitig. Som “tur” är så har jag åkt på scharlakansfeber (ja, ännu ett bevis för att jag har mitt glada barnasinne kvar) och orkar noll och intet och då funkar det bra att lägga upp lite schemalagda blogginlägg.

Jag ska iaf vara snäll och bjussa på en tag som jag lekte ihop när jag inte riktigt visste vad jag skulle hitta på. Gör ni också så? Om inspirationen försvinner så kladdar jag med lite färg och så blir det som det blir men oftast kommer jag på nåt bra när jag ändå håller på.

IMG_6333

Jag har suktat över denna kläddockestämpel rätt länge nu, lyckades få köpa den begagnad för en billig peng för ett tag sen. Sen mäsrkte jag att den är ju galet stor och nu vet jag inte vad jag ska hitta på med den. Men jag älskar den ändå så nåt ska jag nog komma på ;)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Bloggtorkan är över för denna gång

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s