Kortutmaning p å SWE

Idag är det onsdag och det betyder kortutmaning på SWE Scrapbook. Idag är det en rolig skiss att tolka. Jag har gjort ett kort med delar ur mitt fina Simon Says Stamp-kortkit som jag beställde för att testa. Därför kommer det mesta att gå i rött och tukost ett tag, jättefina grejor men jag bestämde mig för Studio Calico istället så det kitet är uppsagt nu. Men just det kit jag fick var ju Maya-färger med mycket turkos, rött och rosa. Mums!

IMG_6316liten

Visst är de små dropparna söta? Jag har massor med såna i olika färger som jag fått men vet aldrig vad jag ska göra med dem. De funkar ju finfint som vattendroppar!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Kortutmaning p å SWE

  1. Dessa droppar ÄÄÄLSKAR jag och använder massor. Man kan använda dem istället för bling i hörnen på kort eller som tre i rad någonstans på kortet.Tänk blingbling bara :o)

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s