Smashsida

Jag knåpade ihop en smashsida, jag använde Basic Greys what's up embellishments som jag fick i kitet från SSS.

Nu har jag fotat med mobilen så jag vet inte hur färgerna ser ut när detta kommer på bloggen men jag gillar verkligen kontrasten mellan turkos och rött. Bilden är från julafton då hela familjen tittade på trolltyg i tomteskog. Det blev en så rolig bild när alla gapade. Jag skrev ut en bunt bilder när jag skulle till Karlstad sist och mitt i så fick jag slut bläck i skrivaren så de allra flesta bilderna blev svart-vita. Funkar bra att Smasha dem då, det blir lite som det blir.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s