Liten clipboard

Jag är en väldigt förvirrad människa. Jag försöker alltid hitta på nya system för att hålla mig lite organiserad i vart fall. Jag gjorde en liten clipboard med en lista där jag kan skriva upp alla mina projekt som jag gör, om de är klara, fotade och bloggade och så om det är till något av mina DT-uppdrag jag tänkt mig dem. Vilket datum de ska vara klara är nog det viktigaste för av nån anledning springer alltid dagarna iväg från mig.

IMG_6386

Själva listan gjorde jag i Word och clipboarden fick jag i en mystery box tillsammans med två ännu mindre jättesöta clipboards och massa annat roligt.

IMG_6388

Baksidan blev randig och fin. Hela clipboarden har fått ett lager Glue & Seal på sig så att den är skyddad om jag råkar tappa den i kaffekoppen eller nåt. Jag har hängt den mitt framför mig på skrivbordet och nu hoppas jag att jag inte glömmer vad jag gör i framtiden. Utom kanske att skriva in saker på listan då…

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Liten clipboard

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s