Enjoy the ride

IMG_6383

Ett kort jag gjorde när jag lekte med mitt första Studio Calico-kit. Av nån anledning är jag inte helt nöjd med detta. Det känns som om nåt saknas eller som om proportionerna inte är helt rätt. Kunde som inte komma på vad jag skulle göra åt det så det fick bli såhär,

IMG_6384

Den randiga washitejpen är så underbart söt och cykelstämplarna som följde med också. Jag älskar stämplar med cyklar, träd och skrivmaskiner men vet aldrig riktigt vad jag ska göra med dem sen. Det rosa bakgrundspappret är helt underbart fint. Baksidan är också söt men inte riktigt så här fin.

Idag firar jag och maken tvåårig bröllopsdag. Kanske att han får ett fint kort och en liten present av mig. Man vet aldrig. Vi hade ett jättefint bröllop och jag är så glad att vi äntligen blev gifta. Efter tio år ihop började jag nästan ge upp hoppet ;) Här kommer en bild från festen. Visst ser vi äckligt lyckliga ut där? Jag hade ingen röst och ögoninflammation men det märkte jag inte av. Jag kraxade fram ett ja i kyrkan i vart fall, en sån tur att det hördes. Det är min duktiga lillebror som tagit bilderna från bröllopet. Jag har massor av superfina bilder, han följde med dagen innan när jag gjorde förberedelserna och fotade och så hela dagen när vi bytte om och var hos frissan och så. Roligt att ha kvar.

brollop

Nåja, nog om detta.Grattis älskling (för jag vet ju att du läser här)! Puss och kram! Och grattis till bästa brudtärnan Anna som fyller år idag också, du smyger väl också här tror jag. Kram till dig med!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Enjoy the ride

  1. Klart jag är inne och läser & tittar på dina fina skapelser. Grattis själva, två år redan – bra jobbat :D

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s