Teknikutmaning

IMG_6327liten

Idag är det teknikutmaning på SWE Scrapbook. Såna gillar jag och särskillt när det är som denna. Använd metall, figurstans/die och pins på ditt alster. Jag använde min favorit doilie-die från Cheery Lynne som är så söt och lagom stor för kort. En pin med en liten stjärndie i metall så hade jag fått med allt.

IMG_6328liten

Stjärnan stämplade jag på mönsterpapper och klippte ut. Stämpeln är från mitt SSS-kit.

Jag använde också HannaHojs skiss från förra veckans kortonsdag, den som knappt jag själv såg att jag följt när kortet var färdigt ;) Nu syns det bättre att jag följt den.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s